Fire indretningsidéer til det moderne hjem

Indretningen og valg af møbler, siger meget om ens hjem. Nogle kan lide den minimalistiske stil, andre har indrettet med mange farver og andre igen kan godt lide kontraster og dybe farver. Indretning kan derfor være meget personligt, men nogle gange, kan man godt trænge til noget nyt, og få nye idéer. Her giver vi dig fire forskellige idéer til et moderne og personligt hjem.

 

Vælg anerledes og personlige pynteting

Pynteting kan være fantastiske til at give et personligt præg. Du kan bruge familiebilleder til at skabe personlighed og varme og design plakater til at give en kant og samle rummet. Det hele ender ud i, hvad du ønsker at opnå med indretningen af dit hjem og hvad du gerne vil have at dit hjem skal signalere. Design plakater kan være gode til, at udfylde store vægge med forskellige mønstre og forme og i forskellige farver. Du kan også bruge private billeder, som du har taget på en ferie og forstørret op.

 

Møbler med kant

Møbler er essensen i et hvert hjem, og man kan komme rigtig langt med indretningen ved at vælge de rigtige møbler. Det hele kommer igen an på, hvilken stil du gerne vil have. Du kan for eksempel vælge den klassiske hjørnesofa, men vælge den i en ny og anderledes farve og vælge puder i andre farver, eller prøve noget helt nyt og vælge en mørkerød sofa i velour eller en gul sofa i bomuld, der står direkte på gulvet. Det samme er sig gældende for eksempel spisebordet, hvor plantebordet har fået et comeback, som du kan vælge at male i en anden farve, hvis du i forvejen har et, eller vælge et bord af stål eller beton.

 

Gør op med normen

Den klassiske indretning hedder stue i et rum og soveværelse i et andet rum. Sofaen står op af den ene væg med tvét overfor på den anden væg med et spisebord i midten. Denne klassiske indretning er naturligvis praktisk, men kan godt virke banal i længden. Du kan derfor prøve at lege med forskellige rum, og sætte dine møbler anderledes. Prøv for eksempel at sætte sofaen midt i rummet og tv?et i hjørnet. Du vil opleve en helt ny dynamik i rummet, og måske have mere plads andre stedet. Prøv også og ryk sengen op af en anden væk, eller også stil den ud i rummet, næste gang du skal i seng.